Castelló d'Empúries també anuncia la suspensió del Carnaval 2021

2020-09-21 15:15

El  departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries,  juntament amb  les colles del municipi, acorden  la cancel·lació del Carnaval 2021.
El Carnaval de Castelló i Empuriabrava  és una de les festes més multitudinàries i amb més participació. L’any passat es van inscriure prop de 1.400 persones i 22 carrosses que van desfilar durant tres dies pels carrers del municipi.  Malauradament, en pocs mesos la situació de la pandèmia ha fet que no sigui possible mantenir aquest tipus de celebracions. En aquests  moments és necessari evitar actes massius que puguin comportar aglomeracions i en els  que no es pugui mantenir la distància de seguretat.  Així mateix,  la incertesa de l’evolució de la pandèmia fa també difícil de preveure quines hauran de ser les mesures de seguretat i prevenció en els propers mesos.  És per tots aquests motius que s’ha considerat inviable la celebració de la propera edició del  Carnaval.
La decisió de suspendre la festa s’ha volgut prendre ara, quan encara falten uns mesos pel Carnaval, perquè és en aquestes dates que les colles acostumen a iniciar els preparatius de les disfresses i les carrosses.