Castelló d'Empúries obre la programació nadalenca amb la Fira de Nadal

2021-12-03 09:00

La Fira de Nadal, que se celebrarà aquest cap setmana, donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques d’aquest any a Castelló d'Empúries. Es poden consultar a l’Agenda de Nadal que ha editat l’Ajuntament.

Durant tot el mes podreu gaudir de concerts, contes, tallers o visites guiades. Tot i això, a partir del dia 24 de desembre, amb el Cagatió popular, començaran les activitats infantils i familiars de forma gairebé diària i gratuïta. Enguany tornaran propostes tan esperades com el taller de fanalets, el derraping, el taller de decoracions o la sortida familiar al paratge de la Rubina, entre d’altres. Per assistir a algunes d'aquestes activitats caldrà reservar entrada a través de castello.cat , a partir del dia 17 de desembre.

Durant aquests dies no podien faltar les quines, que aquest any s’han recuperat i es celebraran a la sala polivalent, més espaiosa i amb capacitat per mantenir la distància de seguretat entre els participants.

Pel que fa a l’arribada del Carter Reial, es mantindrà el format de l’any passat, al pati del Palau dels Comtes i amb reserva prèvia (a partir del dia 17 de desembre). La Cavalcada dels Reis d’Orient, torna amb el format de sempre, l’arribada al Port d’Empuriabrava, la recepció a la plaça de les Palmeres i la posterior cercavila pels carrers del centre històric.

Totes les activitats es portaran a terme seguint les mesures Covid i segons l’evolució de la pandèmia.