Castelló d’Empúries acull una jornada comarcal d’ocupació per a majors de 45 anys on s’oferiran 23 llocs de treball

2017-04-05 13:00

El Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, conjuntament amb els ajuntaments de Figueres, Vilafant, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el SOC; han organitzat una jornada comarcal d’ocupació pensada per a persones majors de 45 anys que busquen feina.

Aquesta jornada neix arrel del programa comarcal “Grans Actius” que pretén fomentar l’ocupabilitat de les persones de més de 45 anys que busquen feina.

L’acte serà el proper divendres 7 d’abril a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries. A les 9h es donarà el tret de sortida amb la projecció d’un documental que mostra diferents experiències de persones de més de 45 anys que han tingut, voluntària o involuntàriament, un canvi en la seva trajectòria laboral. Seguidament hi haurà una conferència titulada “posem en valor l’experiència”, a càrrec de Francesc Gelida.

A partir de les 11 començarà un gran espai d’entrevistes amb 15 empreses que ofereixen 23 llocs de treball. Les persones interessades a fer aquestes entrevistes han de tenir més 45 anys, portar un CV actualitzat i apuntar-se a les entrevistes el mateix dia a partir de les 8h.