Canviem Figueres presentarà el seu programa en una jornada pública el dia 23

2019-02-18 19:00

El proper dissabte 23 de febrer la Plataforma Canviem Figueres organitza una Jornada pública al Cercle Sport per fer la presentació del seu programa, l’eina que marcarà el seu pla d’actuació en els propers anys. Es farà de 10 a 13 hores i inclourà les ponències dedicades a Persones, Territori i Economia, els tres punts vertebradors del document. Les ponències aniran a càrrec dels diferents grups de Canviem Figueres, que treballen en les tres àrees. 

Així, a l’àrea Persones hi ha Xavier Amiel, Carles Genover, Xon Llauró i Trinidad Rodríguez. Pel que fa l’àrea Territori, la ponencia anirà a càrrec de Joaquim Oliva, Alfons Romero i Adriana Vázquez. Finalment, a l’àrea Economia, els ponents seran Pere Cantenys, Francis  Cortés, Josep Montalat i Carme Ribot. El moderador de l’acte serà Josep Taberner. 

La sessió matinal de treball té com a objectiu recollir les esmenes i les aportacions que facin les persones interessades que acudeixin a l’acte, amb la voluntat d’enriquir el programa. Amb les esmentades aportacions s’acabarà d’arrodonir el document que marcarà el pla d’acció municipal, en el qual Canviem Figueres hi ha estat treballant en les darreres setmanes.