Campionat de Catalunya de Flowrider al Windoor Wave Club d'Empuriabrava

2017-09-07 10:30

Aquest proper dissabte dia 9 de setembre tindrà lloc el 2n Campionat de Flowrider de Catalunya al WINDOOR Wave Club, a Empuriabrava. Un total de 24 participants competiran en les modalitats de Flowboarding, Bodyboard i Stand Up, a l’onada gegant del complex esportiu.


Els participants de la 2a WD Wave Club Competition tenen entre 7 i 40 anys i diferents nivells. Formen part de la comunitat de flowriders que el complex WINDOOR Wave Club d’Empuriabrava ha creat des de la seva obertura, el juliol de l’any 2015. El grup de competidors més nombrós serà el masculí (adult) amb 14 participants, seguit de l’infantil amb 10 i el femení amb 4 esportistes.


El Flowboarding és un esport de taula  híbrid, que combina la progressió, moviments i habilitats d'esports com el skateboarding, el surf i l’snowboarding en una onada estàtica que genera un simulador de surf de 6,6 per 12 metres. La modalitat del Bodyboard es caracteritza per lliscar sobre la cresta d’una onada en posició estirada i al damunt d’una taula de surf que s’adapta a l’alçada i pes del rider. En el cas del Stand Up els competidors agafen l’onada en posició vertical.