Bons resultats per al CP Jonquerenc

2012-04-16 09:00

Gairebé un mes després de veure's obligats a fer un parèntesi forçat per la lesió del seu únic porter, l'equip aleví del Club Patí Jonquerenc ha tornat aquest cap de setmana a la competició i ho ha fet amb molt bona nota, ja que han guanyat els dos partits que han disputat. Divendres jugaven contra el Blanes, i la primera part no va ser gaire bona. Van arribar al descans amb un 0-1 al marcador, però a la represa els altempordanesos van anar recuperant el ritme competitiu. Només d'entrar, van marcar l'1-1, però els selvatans es van tornar a avançar amb dos gols molt seguits (1-3). Tot i així, els jonquerencs van seguir insistint i, de fet, en els últims minuts van agafar el domini del joc i van tornar a empatar (3-3). I quan tot indicava que aquest seria el resultat definitiu, a falta de només sis segons pel final els jonquerencs van aconseguit anotar el gol que faria justícia al nivell demostrat en els últims minuts, i que els va donar els tres punts (3-4). I diumenge, en un dels partits aplaçats en jornades anteriors, van mostra un joc molt millor. En aquest cas es van avançar (1-0), però el seu rival, el Vilassar, immediatament va aconseguir l'1-1. A partir d'aquí, però, l'encontre va agafar un color verd-i-blanc. Van arribar a la mitja part amb un 3-1 al marcador (cal destacar la bona actuació dels dos porters), i a la represa van seguir dominant. Finalment, van acabar 7-3.

Pel que fa als dos sèniors, no han aconseguit puntuar. El femení va jugar a casa contra el Barberà, que és el quart classificat. Però les altempordaneses no es van deixar intimidar per aquesta dada, i van sortir a donar-ho tot a la pista. Van ser elles les que es van avançar (1-0), però les seves rivals van remuntar per arribar al descans amb un 1-2 al marcador. A la represa, les jonquerenques encara van encaixar l'1-3, però no van llançar la tovallola. Al cap d'uns minuts, van anotar el 2-3, i això els va donar energiar per lluitar fins al final. Però no van tenir sort de cara a porteria i ja no van poder modificar el marcador.

El sènior masculí, per la seva banda, va anar a jugar a la pista del Ribes de Freser amb només un canvi. I sumant-hi la gran veterania dels jugadors locals, no va deixar gaires opcions als altempordanesos, que van caure derrotats per un contundent 10-0. I aquest mateix resultat és el que van encaixar els benjamins, que van anar a jugar a la pista del SHUM de Maçanet de la Selva.

Per últim, el prebenjamí A, que jugava sense canvis, es va imposar per 3-1 contra el Lloret de Mar; i el prebenjamí B va tenir jornada de descans.