Blaumut actuarà a Figueres el mes de gener del 2021

2020-02-14 12:00

El grup Blaumut, que avui divendres publica el seu nou disc, actuarà al Teatre el Jardí de Figueres el dissabte 9 de gener de l'any 2021. Ho ha anunciat avui i ja s'han posat a la venda les entrades.

'0001´ és el títol d'aquest nou disc ideat com una peça conceptual que gira al voltant de la condició humana, vorejant la seva part racional, l'emocional i la més física.

El disc ha estat compost durant aproximadament un any i posteriorment gravat d'una manera molt artesanal a Arenys de mar, en un espai adaptat com a estudi, amb l'objectiu de buscar l'essència de les cançons i treballar-les d'una manera acurada, amb temps i esprement-ne al màxim les seves possibilitats sonores.

El grup ha volgut, així, experimentar amb diferent microfonia i sistemes de gravació com el binaural (mitjançant el qual es crea un efecte tridimensional del so), electrònica i tots els elements que hem tingut a l'abast a fi de crear l'atmosfera que millor vestia cada peça.

Tot això s´ha pogut fer amb en Joel Condal, com a  enginyer d'àudio, qui, juntament amb el grup, ha produït el disc.

L'àlbum ha estat mesclat per Tomi Pérez i el mateix Joel Condal, i ha comptat amb la col·laboració d'en Dani Espasa per a l'assessorament en els arranjaments i pianos.

La música i els textos van de la mà amb la part gràfica del disc, amb portada i il·lustracions, creades pel mateix Xavi de la Iglesia, que acompanyen i enllacen cadascuna de les 13 cançons de l'àlbum.