Avancen a bon ritme les obres de prolongació del carrer Glòria Compte per millorar l'accés a l'Hospital

2011-06-22 08:00

Les obres de perllongament del carrer Glòria Compte, iniciades el passat mes de maig, avancen al ritme previst i podrien estar enllestides a finals de l’estiu.

Amb un pressupost d’obra de poc més de 153.000 euros, els treballs han de servir per millorar l’accessibilitat i mobilitat rodada a una de les zones de Figueres amb més moviment degut a l’Hospital de Figueres i a les diferents instal·lacions esportives.

“L’obra consisteix en la prolongació del carrer fins a la pujada del Castell, passant per davant de les renovades pistes de tennis i de passada oferint un millor accés a aquesta instal·lació esportiva”, explica el gerent d’Urbanisme, Xavier Ludevid, qui afegeix que “en comparació amb altres obres que hem dut a terme els últims anys, aquesta inversió oferirà una important millora en la mobilitat de la zona i de passada descongestionar la ronda Rector Aroles”.

Les obres les executa l’empresa Construccions Rubau i tenen un termini d’execució de quatre mesos, aproximadament. Destacar que el projecte d’urbanització respecta al màxim els exemplars d’arbres que hi ha a la zona i que anys enrere havien acollit unes instal·lacions de mini golf.