Aturen la instal·lació de la polèmica antena del Rally Sud

2019-11-07 18:00

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha intercedit amb l'empresa promotora de la instal·lació de telefonia mòbil que sabia d'ubicar al barri Rally Sud perquè aturin els treballs d'instal·lació i, de forma conjunta, buscar emplaçaments alternatius per a la seva reubicació.

Recollint les demandes dels veïns del barri Rally Sud, l'Ajuntament de Figueres ha realitzat les gestions necessàries perquè l'empresa promotora fos coneixedora de les preocupacions veïnals i hagi optat per aturar els treballs. Ahir vespre s'havien reprès els treballs per aixecar l'estructura de més de 30 metres d'alçada i alguns veïns van denunciar que s'actuava "amb nocturnitat" per evitar accions de protesta.

En els pròxims dies, els serveis tècnics municipals de l'Ajuntament presentaran a l'empresa instal·ladora diferents emplaçaments alternatius per a la seva reubicació a la ciutat, que seran estudiats en una reunió conjunta entre les parts al llarg de les pròximes setmanes.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, que dilluns va reunir-se amb els veïns afectats ha remarcat que "des del primer moment hem estat al costat dels veïns i hem fet veure a l'empresa promotora de la instal·lació les seves preocupacions. Ara, continuarem treballarem per oferir espais alternatius a la ciutat".