Amelló reivindica Ciutadans com l'únic projecte capaç d'unir els constitucionalistes

2019-05-19 13:00

El portaveu de Ciutadans (Cs) i alcaldable de Figueres, Héctor Amelló, ha aprofitat l'equador de la campanya electoral per a reivindicar la necessitat d'apostar per la seva candidatura atès que “Ciutadans és l'únic projecte capaç d'unir els constitucionalistes i l'única alternativa d'impulsar polítiques liberals i progressistes i l'única garantia d'enviar els partits separatistes a l'oposició”.

Amelló s'ha reivindicat com l'única opció que permetrà evitar que el socialisme i el separatisme d'ERC i PDECat conjuminin esforços i “arraconin els constitucionalistes per a continuar posant l'ajuntament al servei del separatisme”. Precisament per aquesta raó, el candidat taronja ha considerat que Ciutadans és l'opció del canvi i “la garantia que es prioritzarà la seguretat, la reducció d'impostos, el fer de Figueres una ciutat dels negocis, el comerç, els emprenedors i la retenció de talent” al mateix temps que “s'ajudarà famílies, autònoms i treballadors”.

Per a l'alcaldable taronja, deixar la ciutat en mans d'ERC, PDECat i PSC “que l'han governat els últims 20 anys” suposaria continuar mantenint “la mala gestió de la ciutat, el malbaratament, el clientelisme, els endolls, la pujada d'impostos i la pèrdua d'oportunitats”.

Per totes aquestes raons, Amelló ha reclamat a tots els votants constitucionalistes que posin la seva confiança en l'opció taronja “per a guanyar i convertir Figueres en la primera ciutat constitucional, liberal i progressista de la província de Girona”.