Alejandro Sanz triomfa sota la fina pluja de Peralada

2013-08-08 08:00

Alejandro Sanz ha presentat el seu disc La música no se toca en la que ha estat la seva primera visita al Festival Castell de Peralada. Ha estat un concert on el generós repertori d'èxits de l'artista es combina amb una espectacular posada en escena. Sanz, acostumat a tocar en grans recintes, ho ha fet en aquest auditori per a 1.800 persones que ha registrat, segons l'organització, un 98% d'ocupació.

Alejandro Sanz ha dit que aquesta era una actuació molt especial i que volia que es convertís "en la nit de tots". També ha destacat la bellesa de l’entorn on està ubicat l’Auditori del Parc del Castell. Al costat de les noves creacions del disc La música no se toca també ha fet un recorregut pels emblemàtics èxits de sempre com "Quisiera ser", "Cuando nadie me ve", "Mi soledad y yo", "Y si fuera ella" o "Corazón partío". En total, Alejandro Sanz, ha interpretat 18 cançons davant d’un auditori que ha tingut una ocupació del 98%.

S’ha presentat al festival amb un muntatge escènic que ha apostat  per la interacció amb el públic valent-se de tecnologies punta de llums i so. Ha estat acompanyat per 10 músics i cors i també pel públic que ha cantant i ballat les seves cançons des del primer moment. Ni la lleugera pluja que ha acompanyat pràcticament tota l’actuació ha pogut deslluir el concert del cantant madrileny. 

La de Peralada ha estat una de les primeres actuacions després que el músic ha tornat de fer una campanya per  a Greenpeace en defensa de l’Àrtic.

Foto: Toti Ferrer