Albert Torres guanya la I BTT Trail de Cantallops

2012-02-28 11:30

La I BTT Trail de Cantallops, organitzada per Diversport, va estar marcada pel vent, que va condicionar la prova i es va fer més exigent per als corredors. El primer classificat va ser Albert Torres amb 1h34'17''; el segon, Víctor Pérez, amb 1h38'53''; i el tercer, Joan Nicolàs, amb 1h38'56''. En la categoria femenina, Núria Surià va ser la primera, amb 2h10'44''; en segona posicó, Lidia Vergés, amb 2h11'17''; i tercera, Sandra Casellas, am 3h01'29''. David Alsina -dissenyador del recorregut de la prova- va ser el primer local, amb un temps d'1h39'35''. El primer júnior va ser el segon absolut Víctor Pérez. El proper diumenge 4 de març es realitzarà la Duatló de Castelló d'Empúries, sense desnivell, amb 16 km de BTT i 7 km.