Accident mortal a la carretera de Llançà

2018-01-16 16:00

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260 al punt quilomètric 20 al terme municipal de Llançà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 08.19 h.

Per causes que s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre dos turismes. Com a conseqüència de la topada, la passatgera davantera d’un dels dos turismes ha mort. Es tracta de A.R., de 66 anys, nacionalitat francesa i veïna de Llançà. Arran de la col·lisió, també han resultat ferides dues persones més: un ferit greu que ha estat traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona i un ferit menys greu, traslladat a l’Hospital de Figueres.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, la circulació s’ha tallat en els dos sentits en el tram de l’accident fins a les 09.38 h, quan s’ha començat a donar pas alternatiu. Finalment, a les 11.07 s’ha pogut reobrir definitivament la circulació.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.