55 alumnes de batxillerat de Roses participen en la gravació d'un vídeo amb experiments per celebrar la Jornada de la Ciència

2020-11-20 17:30

La III Jornada de la Ciència de Roses, prevista per al passat mes de març i ajornada amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma, s’adapta enguany a la pandèmia i es realitzarà en format virtual. 55 alumnes de 1r i 2n de batxillerat dels instituts Cap Norfeu, Illa de Rodes i Centre Escolar Empordà, estan participant aquesta setmana en la gravació d’un vídeo divulgatiu on realitzen i expliquen un total de 15 experiments científics, que a partir del proper trimestre serà visionat pels alumnes de 6è de la població. Es dona així continuïtat a la celebració de la Jornada de la Ciència de Roses, que enguany arriba a la seva tercera edició dins la programació del Pla Educatiu d’Entorn de Roses. 

L’adaptació del format permetrà, tal i com assenyala Marc Danés, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, "donar continuïtat a l’activitat amb un format amè i molt entenedor, on segueix primant el fet que siguin els mateixos alumnes de cicles superiors els que divulguin coneixements científics a l’alumnat de primària, mostrant-los la vessant més divertida i sorprenent del món de l’experimentació. A més, valorem molt positivament aquest projecte coordinat entre instituts i escoles de Roses, que esdevé cada any un espai de trobada on es fomenta la participació i la interrelació entre alumnat i professors de diferents centres, promovent una visió comunitària de la vida educativa".