30 persones es formen en Protocol a la Restauració i l’Hostaleria a la seu de l’Escola d’Hostaleria

2017-03-17 16:00

Un total de 30 persones han assistit a la formació de Protocol a la Restauració i l’Hostaleria endegada per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i celebrada aquesta setmana a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

La formació, d'un total de 8 hores, ha estat impartida per Xavier Gay de Liébana, prestigiós psicòleg d’empreses especialitzat en protocol i gestió de conflictes. Els assistents, que han manifestat la seva satisfacció pels coneixements adquirits,  formen part de l’associació gremial i són propietaris d’empreses de restauració i allotjament i treballadors d’aquestes empreses.

“La formació contínua dels treballadors de l’hostaleria és bàsica per a un bon funcionament d’aquest tipus de negocis; per això, la voluntat de l’Associació d’Hostaleria és continuar oferint formació de qualitat als seus associats”, ha manifestat Carles Tubert, gerent de l’Associació.

L’entitat gremial té previst d’oferir al llarg de l’any cursos i tallers de cuina i pastisseria per a professionals, gestió de conflictes, cambrera de pisos, higiene alimentària, prevenció de la legionel·losi i altres formacions d’interès per al sector.